Договорите за строителството на магистрала Хемус са два. Цяла година

...
 
Договорите за строителството на магистрала Хемус са два. Цяла година
Коментари Харесай

Виолета Комитова: Аз не съм спирала строежа на АМ „Хемус“, няма вечни договори

 

„ Договорите за строителството на автомагистрала „ Хемус ” са два. Цяла година е имала единствено един министър Аврамова и тя ги е подписала. Аз по какъв начин можех да ги приключа? Откъде може да е ясно, че съдът ще разгласи договорите за унищожаемост. Аз три пъти през съда уволнявах шефът на „ Автомагистрали ” господин Беличев. “ Това съобщи някогашният районен министър Виолета Комитова за „ инхаус “ договорите за строителството на Автомагистрала „ Хемус ”в ефира на bTV.

„ И в този момент могат да се скапват тези контракти. Няма безконечни контракти. Това може да стане без правосъдна процедура “, безапелационна бе тя.

„ Защо до в този момент не е подхванато нищо? Министърът на районното развиване може да приключи договорите. Винаги се минава през съд в такива обстановки, тъй като компаниите апелират ”, сподели Комитова. Вече стана ясно, че аз не съм серпантина градежа на Автомагистрала „ Хемус “, добави някогашният минстър.

„ Моята рекомендация е да се ускорят процедурите за позволения за градеж. Министърът би трябвало да продължи да надгражда, с цел да могат раздадените пари да влязат в правите на автомагистралата “,  прикани Комитова.

Тя разкри, че обмисля концепцията да се впусне в борбата за кметския пост в София, само че още не е решила.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР